* Familiehold, alle aldersgrupper er velkomne

Holdtræning

På alle hold gælder det, at den eneste konkurrent er dig selv. Instruktørerne tilrettelægger altid træningen så DU kan være med på DIT niveau. Alle hold er mindre hold, så instruktøren har tid til at hjælpe alle med korrekt udførelse af øvelserne. Træningstiden er ca. 50 min.

Nederst på siden kan du se på hvilke hold dit barn kan deltage i træningen

Medlemskab kan købes her:

Teens

6.-9. klasse

Teen Cross minder meget om de alm. WOD hold. På holdet introduceres lette vægte som kettlebells og håndvægte. Der vil være fokus på god basisteknik, så dit barn lærer at udføre øvelserne korrekt.

Her er fokus på at styrke muskler og knogler gennem leg og sjov træning. Træningen består af fælles opvarmning, undervisning i mere tekniske øvelser og/eller styrke, og til sidst en workout alene eller i teams. Som forælder har du samtidig en unik mulighed for selv at træne i vores Open Gym, mens dine børn får brændt krudt af samt styrket kroppen og selvværdet i selskab med andre børn.

Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

Yoga

Yoga er den bedste måde at fjerne spændinger og smerter i kroppen, opretholde smidigheden og rense tankerne for dagens udfordringer. Sammen inviterer vi nysgerrighed, leg og varme ind i vores bevægelser. Tag din yogamåtte med, eller lån en i Køleboxen. Mød gerne op i god tid, så du kan finde dig til rette på din yogamåtte.

Medlemskab kan købes her: www.shop.køleboxen.dk

TRX og Kettlebell

For alle, uanset køn, alder og niveau. Intensiteten tilpasses let den enkeltes niveau. Målet er at gøre kroppen stærk gennem øvelser som hop, træk, skub, kast og løft. Træningen er udfordrende og unik, da kombinationen af forskellige elementer som kondition, styrke, smidighed og reaktionsevne. Fokus er på at få den rigtige teknik og øge effektiviteten i øvelserne.

Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

WOD

WOD står for ”Workout of the Day” og er den workout, som er aktuel for alle WOD hold den pågældende dag. Holdet er typisk bygget op med en opvarmning, en styrke- eller teknikdel og til slut selve workouten, hvor pulsen må forventes at være højere end i første del af træningen.

Hver gang sammensættes en ny WOD, så der sikres variation i træningen. Der er fokus på tilpasning af øvelserne til den enkeltes niveau, så alle bliver presset.

Core og udstræk

Holdet sikre dig en sjov, effektiv og varieret træning af hele kroppen, med øget fokus på de dybe mave- og rygmuskler. Core træning er for dig der ønsker:

  • En stærk og velfungerende krop
  • En flot kropsholdning
  • At styrke stabiliteten i mave og lænd
  • Forebygge skader

Alle kan være med og instruktøren guider dig gennem alle øvelserne. Vi gør brug af udstyr som håndvægte, trx, kettelbells, elastikker, slammerbolde, vægtslæde, battelropes og meget mere.

Puls

Pulstræning har fokus på, at opbygge udholdenhed, samt styrke hjertets evne, til at pumpe blod rundt i kroppen. Dette kan foregå på mange måder, og holdet vil derfor variere i alt fra cirkeltræning, med eller uden vægt, til intervaltræning af forskellige former. Hovedoverskriften er høj puls i minimum 30 minutter. Der vil selvfølgelig være mulighed for individuelle tilpasninger, og hensyntagen til det enkelte medlems niveau.

Holdet vil foregå udendørs hvis vejret tillader det, husk derfor både inde og udesko, da instruktøren først beslutter dette på dagen.

Hyrox

Træningen der kombinerer løb med funktionelle øvelser
Holdet er til dig, der elsker at få pulsen op. Holdet har mindre fokus på styrkedelen af vores funktionelle træning.
Programmet består typisk af mindre tekniske øvelser med mange gentagelser, og den laves ofte i teams af to eller tre. Intensiteten er høj hele vejen igennem

Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

OCR

Holdet er for dig som godt kan lide OCR træning, eller ønsker at prøve en anderledes træningsform. Vi træner alt fra armgang, klartevæg, greb træning, løb, farmer walk og mange andre sjove øvelser.

OCR træning kombinerer træning på forhindringer, kondition, styrke og  forbedrer din udholdenhed. Træningen giver dig et godt afsæt til at komme i gang med OCR løb.

Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

Hyrox

Holdet er til dig, der elsker at få pulsen op!
Træningen er bygget op med Mobilitet, opvarmning og dagens workout, som vil varier mellem Cardio og/eller styrke. Holdet har simple funktionelle øvelser, som er nemme at gå til og derfor er Hyrox holdet godt egnet til nye og begyndere, men ta’ ikke fejl… selv de mest øvede kan også blive udfordret.
Programmet består typisk af mindre tekniske øvelser med mange gentagelser, og den laves ofte i teams af to eller tre. Intensiteten er høj hele vejen igennem.

Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

Boksning

Motionsboksning

En blanding af almindelig boksetræning, interval-, kondition-, puls-, syre-, cirkel- og styrketræning. Uanset om du er øvet eller nybegynder, så starter du der hvor du er, i dit tempo. Øvelserne tilpasses let den enkeltes niveau. Træningen er alsidig, pulsen skal op, og du vil opleve en masse forskellige og udfordrende bokseøvelser, både enkeltmandsøvelser og holdøvelser.

Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

Senior Træning

Er du Senior og ønsker du en stærk krop? Målet er at forbedre kroppens naturlige bevægemønstre gennem øvelser, som kan overføres til dagligdagens gøremål. Fokus er på styrke, mobilitet, balance- og koordinationsøvelser. Vi træner med egen kropsvægt og redskaber som TRX, håndvægte og bolde.

Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

Styrketræning

Et hold for dig som ønsker en simpel og genkendelig træning. Træningen bygges op, på samme måde hver gang. I løbet af et år kommer vi i gennem tre faser: muskelforøgelse, styrke og fedtforbrænding.
Holdet er for ALLE, begynder såvel som øvet, da du kun skal fokusere på dig selv. Der vil ikke være Cardio på dette hold
Medlemskab kan købes her: www.køleboxen.dk/priser

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os