Bootcamp

Træning i små grupper

Bootcamps er en god og effektiv måde at sætte gang i gode vaner og livsstilsændringer. 8 intense uger, hvor du to gange om ugen, sammen med ligesindede giver den alt, hvad du har i dig.

Vores bootcamps foregår på lukkede hold. Her skal du hverken til- eller afmelde dig, for vi ved, du møder op. Der findes nemlig få ting, der er ligeså motiverende som en god bootcamp. Du får sandsynligvis hurtigt blod på tanden, når resultaterne melder sig – uanset om du har tilmeldt dig med ønsker om vægttab, opbygning af styrke eller bedre kondition.

Træningen bliver varetaget af professionelle trænere, og der er et skarpt fokus på dig og dine ambitioner, selvom I er flere på holdet. Bootcamptræningen er med de samme deltagere hver gang, så I kommer til at kende hinanden. Det giver sammenhold, opbakning til ambitionerne og yderligere motivation for at få mest muligt ud af jeres intense træning.

Inkluderet i vores Bootcamps:

 • 8 ugers forløb med vores professionelle trænere
 • 2 x ugentlige træninger på lille lukket hold (1 x ugentlig for Get Fit 1.0)
 • Fri træning på vores øvrige hold (gælder ikke de andre Bootcamps)
 • Ubegrænset adgang til vores OpenGym
 • Lukket facebookgruppe til sparring

Har du allerede et alm voksen medlemskab med månedlig indbetaling fratrækker vi automatisk 35% i medlemsrabat.

Ønsker du rabat på din bootcamp kan et medlemskab kan købes her:

Barsel

Vil du gerne i form igen? Så har du mulighed for barsels bootcamp for både mødre og fædre. Babyer er også inviteret.

Bootcampen er et effektivt og progressivt træningsforløb på 6 uger, med to ugentlige træninger, som får dig tilbage i form efter fødslen. Træningen foregår i et professionelt træningscenter i superfede omgivelser på et lukket hold med max. 12 deltagere. Det betyder, at der er plads til individuel vejledning, med fokus på stærk, progressiv og skadesfri træning.

Undervisningen varetages af vores erfarne personlige træner Jonas. Han vil sørge for en sjov og varieret træning hver eneste gang. Vi træner hele kroppen og har særligt fokus på de bevægelser der belaster kroppen mest med en nyfødt.

Du vil prøve kræfter med forskelligt udstyr som TRX, håndvægte, kettlebells, Swiss Balls, stepbænke, elastikker og andre fede props. Der vil blive taget hensyn til dit niveau og du er selvfølgelig meget velkommen til at tage baby med, og der er god plads til at have liften inden for rækkevidde. Derudover har vi et område, hvor det er muligt at give mad og pusle den lille.

For mødre:
Du kan deltage på bootcampen efter veloverstået 8-ugers undersøgelse hos lægen og når du føler dig ovenpå̊ efter fødslen. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer er du velkommen til at kontakte os. Der kan tages hensyn til næsten alt.

For fædre:
Kom og oplev noget godt fællesskab og få en effektiv træning, der både styrker din krop til forældrelivets belastninger, men også bare er sjov og udfordrende. Vi garanterer det kan blive lige så hårdt som du har lyst til.

Da Jonas er konkurrence atlet, kan der komme tidspunkter hvor han ikke kan undervise bootcampen. Det vil blive meldt ud i god tid, og der vil altid være kompetente afløsere.

Hvad kan du forvente:

 • Vejning efter ønske
 • Redskaber til at takle de udfordringer der kan følge med det at være nybagt forældre, vi har særligt fokus på mental egenomsorg
 • Mulighed for at stille afklarende spørgsmål omkring kost
 • Fri træning i Køleboxen under forløbet
 • Lukket træningshold 2 x om ugen – kun for deltagere på bootcampen

Flere detaljer:

 • Hvornår: Uge 32-39
 • Første træning: mandag den 5/8-24
 • Sidste træning: torsdag den 26/9-24
 • Mandag og torsdag kl. 10:00
 • Hver træning varer 55 min
 • Start vejning/fysisk test lørdag den 3/8-24 kl 11-13
 • Slut vejning/fysisk test lørdag den 28/9-24 kl 11-13

I bootcamp perioden får du adgang til fri træning på alle vores hold, samt fri træning i vores Open Gym.

Bootcampen kan købes her

Get Fit 2.0

“Get Fit” Bootcamp i Køleboxen er et 8 ugers sjovt og effektivt træningsforløb for dig, der ønsker at booste den træning du allerede er i gang med og give din nuværende rutine et løft.

“Get Fit” er en dynamisk blanding af styrkeopbyggende og pulsforhøjende træning, som giver en god variation i træningen, og kan udfordre enhver. Alt i programmet kan selvfølgelig tilpasses, så det møder dig, hvor du er, og hjælper dig med at nå dine mål.
Fordelen ved at vælge en bootcamp hos os er, at du får teambaseret personlig kvalitetstræning og sparring med vores professionelle trænere, der vil guide, støtte og motivere dig hele vejen igennem dit forløb

På denne Bootcamp får du også:

Målt din muskelmasse og fedtprocent ved start og til slut.
Fysisk test ved start og slut.
Start vejning/fysisk test den 3/8-24 kl 11-13 og slut vejning/fysisk test den 28/9-24 kl 11-13.

Flere detaljer:

Hvornår: Uge 32-39
Første træning: tirsdag den 6/8-24
Sidste træning: torsdag den 26/9-24
Tirsdag og torsdag kl. 18:00
Hver træning varer 55 min

I bootcamp perioden får du adgang til fri træning på alle vores hold, samt fri træning i vores Open Gym. Har du allerede et voksen medlemskab i Køleboxen, fratrækker vi automatisk 35% rabat.

Bootcampen kan købes her

OCR Camp

OCR Camp med en af verdens bedste OCR løbere, Jonas Drescher.

Dette er en Bootcamp til dem der konkurrerer i OCR. Om det er eliten eller dem der ønsker at ramme eliten på sigt, så er det her bootcampen til dig. Der kommer til at være fart på og der vil blive sat nogle krav til dig som deltager. Krav som træneren nok skal sørge for, at du kan møde.

Bootcampen foregår mandag og torsdag. Om mandagen vare bootcampen 55 minutter. Her er der fokus på forbedring af bevægelser, teknik og styrke. Vi kommer til at nørde alle typer forhindringer og du bliver mødt på lige præcis dit niveau. Om torsdagen vare træningen 85 minutter og er en såkaldt ‘race træning’. Her bliver der simuleret konkurrencen med høj puls og masser af forhindringer. Der vil altid blive taget hensyn til niveau.

Da Jonas er konkurrence atlet, kan der komme tidspunkter hvor han ikke kan undervise bootcampen. Det vil blive meldt ud i god tid, og der vil altid være kompetente afløsere.

Som noget nyt tilbyder vi drop in på denne bootcamp. Så man kan komme og træne med for et engangsbeløb på dagen. 160kr for mandag og 240kr for torsdag – beløbet overføres på mobilepay 444479 – tilmelding er ikke nødvendig.

Flere detaljer:

Hvornår: Uge 32-39
Første træning: mandag den 5/8-24
Sidste træning: torsdag den 26/9-24
Mandage kl 18.00 og torsdage kl. 19:00
Hver træning varer 55 min mandag og 85 min torsdag
Start vejning/fysisk test lørdag den 3/8-24 kl 11-13
Slut vejning/fysisk test lørdag den 28/9-24 kl 11-13

I bootcamp perioden får du adgang til fri træning på alle vores hold, samt fri træning i vores Open Gym. Har du allerede et voksen medlemskab hos Køleboxen fratrækker vi auromatisk 35% i rabat.

Bootcampen kan købes her

GET FIT 1.0 Begynder niveau

BOOTCAMP FOR BEGYNDERE

For dig der aldrig har trænet eller ikke har trænet meget længe

Vores Get Fit 1.0 Bootcamp er til dig der ønsker redskaber til en sundere livstil. Med små skridt ad gangen lærer vi dig at gøre træningen til en fast del af din hverdag, og gøre dig klar til at fortsætte på egen hånd eller på vores mere øvede hold. Vi ønsker med denne Bootcamp at lære dig de gode vaner, for når de først er en del af hverdagen, så kommer resultaterne også.
Vi træner 1 gang om ugen på et lukket hold.

Hvis du:

Døjer med regelmæssige smerter
Bliver nemt forpustet
Drømmer om et vægttab
Har for lav muskelmasse og ønsker at blive stærkere
Har en begrænset bevægelighed
Har en hektisk hverdag med mange gøremål
Eller bare kunne tænke dig at træne i et fedt miljø sammen med andre, så er denne bootcamp netop for DIG og alle de andre som også har det på samme måde. Hvis du ønsker hjælp til at komme gang med en sundere hverdag, så er denne Bootcamp lige noget for dig!

På denne Bootcamp får du også:

Målt din muskelmasse og fedtprocent ved start og til slut.
Kropsmål med målbånd, både ved start og slut.
Fysisk test ved start og slut.
Start vejning/fysisk test den 3/8-24 kl 11-13 og slut vejning/fysisk test den 28/9-24 kl 11-13.

 

Flere detaljer:

Hvornår: Uge 32-39
Første træning: onsdag den 7/8-24
Sidste træning: onsdag den 25/9-24
Onsdag kl. 18:00
Hver træning varer 55min.

I bootcamp perioden får du adgang til fri træning på alle vores hold, samt fri træning i vores Open Gym. Har du allerede et voksen medlemskab hos Køleboxen fratrækker vi auromatisk 35% i rabat.

Bootcampen kan købes her

Vil du se billeder fra vores bootcamp?

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os