Personlig træning

– en stærk og sund krop i balance

  • Har du forgæves forsøgt at nå dine mål på egen hånd?
  • Oplever du træthed og mangel på energi og overskud i hverdagen?
  • Er du overvægtig og har svært ved at tabe dig?
  • Føler du dig stresset og irritabel?
  • Oplever du muskelsmerter og ømhed/stivhed i kroppen?
  • Er det tid til en forandring og vil du have hjælp til at få det liv du drømmer om?

Hvis du kan genkende nogle af problematikkerne eller døjer med andet, så kan et personligt træningsforløb være noget for dig. Vi står klar til at hjælpe dig, med at nå derhen hvor du gerne vil – på en sund og holdbar måde.

Vores mål er at give dig en vej til succes, så du opnår de resultater du ønsker. At opnå resultater kræver indsats, handling og vedholdenhed. Du er ikke alene, vi støtter, motiverer og udfordrer dig gennem hele forløbet.

Hos os får du personlig kvalitetsrådgivning, om hvordan du får kosten til at arbejde for dig i hverdagen, samt en intelligent måde at træne på. Den måde sikrer fantastiske resultater på kortest mulig tid.

Vi tager udgangspunkt i dig og dine præferencer, fordi fundamentet skal være godt for dig, så du opnår de bedste resultater. Vores forløb er skræddersyede til den enkelte. Forløbet starter med en personlig samtale, hvor vi foretager en helkropsscreening og tests af muskellængde og spændingsforhold. Det sikrer dig den bedst mulige handleplan, med retning mod dine mål og drømme.

Sammen kan vi nå dine mål!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os